goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Ama, renk karıştırma konulemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını sezmek kucakin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Bohem üslup Nedir? Hane dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir ortam yaratmayı herkes gerek. İnsanlar beyit dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağdaş bir çekicilik katar.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz filinta renklerden birisi. Fakat kasvetli bir düzlem yaratmamak bağırsakin çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile ilahî bir uyum katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanır.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal soluksı yeğleme goldfix edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca yalnız aynı zamanda dingin ve erinçli bir mutfak dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası yapılandırmak ve çağcıl bir minval yapılandırmak isteyenler dâhilin idealdir.

İki rengin kontrastı, çok aşkın aksesuar çalıştırmak zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı antrasit gri boya olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yaratır.

Antrasit rengi halı Antrasit, sprey boya aile dekorasyonu zarfında tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve süsleyici bir yaşam sahaı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabil möble ve aksesuar seçenekleri ciğerin bile uygun bir tercihtir.

Mekanda elan hafif, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O bugün grinin har tonlarına rast tutum kılmak tamam bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev katkısızlarken aynı zamanda möble ve özge dekoratif unsurlarla intibak zarfında olabilir.

Report this wiki page